Collectie Architect Gebouw Gasunie Groningen

Collectie Architect Gebouw Gasunie Groningen. De natuur is de voornaamste inspiratiebron van de architect. Het dagblad organiseerde een verkiezing, waarbij zo'n 12.000 mensen een stem uitbrachten. Na de eigen huid en de tweede 'huid' van kleding, biedt een gebouw de mens een volgende beschermingslaag tegen de buitenwereld. The gasunie building is one of the most famous buildings in groningen.it was built as a headquarters for gasunie and was officially opened on 22 april 1994 by her majesty, queen beatrix of the netherlands.the building has 18 floors and is 89 metres (292 ft) high, which makes it the second tallest building in groningen after the martinitoren. Een enorme verticale binnenstraat vormt het verbindende element tussen de verschillende verdiepingen.

Gasunie Gebouw Opgenomen In Urban Trail Groningen Dagblad Van Het Noorden

Coolste Gasunie Gebouw Opgenomen In Urban Trail Groningen Dagblad Van Het Noorden

09.09.2021 · dit gebouw is in 2007 door trouw tot mooiste gebouw van nederland gekozen, een gebouw dat je dus echt niet mag missen wanneer je in groningen bent. Na de eigen huid en de tweede 'huid' van kleding, biedt een gebouw de mens een volgende beschermingslaag tegen de buitenwereld. Het hoofdkantoor van de n.v.

Het organische karakter van het ontwerp wordt weerspiegeld in het interieur van het gebouw, zelfs tot aan het specifiek ontworpen meubilair.

Het hoofdkantoor van de n.v. Het kantoor van de gasunie staat aan de rand van groningen en is een landmark voor degene die de stad vanuit het zuiden of westen nadert. Het complex bestaat uit twee torens, een hoge (92 m) en een lage (42 m), die in elkaar overlopen. Een enorme verticale binnenstraat vormt het verbindende element tussen de verschillende verdiepingen. Het 87 meter hoge gebouw heeft twee vleugels van 17 verdiepingen. Ondanks dat het gasuniegebouw een open karakter heeft, kent het gebouw ook een minder toegankelijk gedeelte: Het bouwwerk wordt als een derde huid gezien. De krant publiceerde tijdens de dag van de architectuur de uitkomsten.

Het Gasunie Gebouw In Groningen Holland Stock Afbeelding Image Of Voorwerp Beroemd 186800215

Het organische karakter van het ontwerp wordt weerspiegeld in het interieur van het gebouw, zelfs tot aan het specifiek ontworpen meubilair. Nederlandse gasunie in groningen is gebouwd volgens de uitgangspunten van de 'organische architectuur'. Het kantoor van de gasunie staat aan de rand van groningen en is een landmark voor degene die de stad vanuit het zuiden of westen nadert. Een enorme verticale binnenstraat vormt het verbindende element tussen de verschillende verdiepingen. Het gebouw is in 1994 gebouwd als hoofdkantoor voor de transportdivisie van gasunie. Het complex bestaat uit twee torens, een hoge (92 m) en een lage (42 m), die in elkaar overlopen. In het gebouw is de nederlandse gasunie gevestigd. Ondanks dat het gasuniegebouw een open karakter heeft, kent het gebouw ook een minder toegankelijk gedeelte:

Hoofdkantoor Gasunie Www Staatingroningen Nl

Een van de meest opvallende kenmerken van 25.06.2007 · het gebouw van de gasunie in groningen is volgens een enquête van trouw het mooiste gebouw van nederland. Ondanks dat het gasuniegebouw een open karakter heeft, kent het gebouw ook een minder toegankelijk gedeelte: De krant publiceerde tijdens de dag van de architectuur de uitkomsten. Een enorme verticale binnenstraat vormt het verbindende element tussen de verschillende verdiepingen. 09.09.2021 · dit gebouw is in 2007 door trouw tot mooiste gebouw van nederland gekozen, een gebouw dat je dus echt niet mag missen wanneer je in groningen bent. Het complex bestaat uit twee torens, een hoge (92 m) en een lage (42 m), die in elkaar overlopen... The gasunie building is one of the most famous buildings in groningen.it was built as a headquarters for gasunie and was officially opened on 22 april 1994 by her majesty, queen beatrix of the netherlands.the building has 18 floors and is 89 metres (292 ft) high, which makes it the second tallest building in groningen after the martinitoren.

Gasuniegebouw Discover Groningen

Het 87 meter hoge gebouw heeft twee vleugels van 17 verdiepingen.. 23.08.2011 · achteraf gezien kun je zeggen dat het duo gebouw voor unstudio een betere kans is geweest. Het gasuniegebouw is een gebouw in het zuiden van groningen. Een enorme verticale binnenstraat vormt het verbindende element tussen de verschillende verdiepingen. Nederlandse gasunie in groningen is gebouwd volgens de uitgangspunten van de 'organische architectuur'. Alberts en van huut kregen de opdracht voor het ontwerp na een competitie met zzop en architectenbureau klein. 25.06.2007 · het gebouw van de gasunie in groningen is volgens een enquête van trouw het mooiste gebouw van nederland. 09.09.2021 · dit gebouw is in 2007 door trouw tot mooiste gebouw van nederland gekozen, een gebouw dat je dus echt niet mag missen wanneer je in groningen bent. Het organische karakter van het ontwerp wordt weerspiegeld in het interieur van het gebouw, zelfs tot aan het specifiek ontworpen meubilair.. Het 87 meter hoge gebouw heeft twee vleugels van 17 verdiepingen.

Gasunie Commitments For Hydrogen And Heat Are An Important Step For The Climate Gasunie

The gasunie building is one of the most famous buildings in groningen.it was built as a headquarters for gasunie and was officially opened on 22 april 1994 by her majesty, queen beatrix of the netherlands.the building has 18 floors and is 89 metres (292 ft) high, which makes it the second tallest building in groningen after the martinitoren... In het gebouw is de nederlandse gasunie gevestigd. 25.06.2007 · het gebouw van de gasunie in groningen is volgens een enquête van trouw het mooiste gebouw van nederland. Alberts en van huut kregen de opdracht voor het ontwerp na een competitie met zzop en architectenbureau klein. Het bouwwerk wordt als een derde huid gezien. Het hoofdkantoor van de n.v. Het gasuniegebouw is een gebouw in het zuiden van groningen. Het gouw is ontworpen door architectenbureau alberts en van huut en is een goed voorbeeld van organische architectuur.

Hoofdkantoor Nederlandse Gasunie Groningen Living Architecture

In het gebouw is de nederlandse gasunie gevestigd. De krant publiceerde tijdens de dag van de architectuur de uitkomsten. Het complex bestaat uit twee torens, een hoge (92 m) en een lage (42 m), die in elkaar overlopen. Het kantoor van de gasunie staat aan de rand van groningen en is een landmark voor degene die de stad vanuit het zuiden of westen nadert. Het hoofdkantoor van de n.v. 09.09.2021 · dit gebouw is in 2007 door trouw tot mooiste gebouw van nederland gekozen, een gebouw dat je dus echt niet mag missen wanneer je in groningen bent. Het organische karakter van het ontwerp wordt weerspiegeld in het interieur van het gebouw, zelfs tot aan het specifiek ontworpen meubilair. Het gasuniegebouw is een gebouw in het zuiden van groningen. Ondanks dat het gasuniegebouw een open karakter heeft, kent het gebouw ook een minder toegankelijk gedeelte:. Het gebouw is in 1994 gebouwd als hoofdkantoor voor de transportdivisie van gasunie.

Gasunie Headquarters Building Groningen Netherlands Stock Photo Alamy

Het gebouw is in 1994 gebouwd als hoofdkantoor voor de transportdivisie van gasunie. In het gebouw is de nederlandse gasunie gevestigd. Het bouwwerk wordt als een derde huid gezien. Het 87 meter hoge gebouw heeft twee vleugels van 17 verdiepingen. 22.06.2007 · hoofdkantoor gasunie mooiste gebouw van nederland het hoofdkantoor van de gasunie te groningen, van de architecten ton alberts en max van huut, is … De krant publiceerde tijdens de dag van de architectuur de uitkomsten. 25.06.2007 · het gebouw van de gasunie in groningen is volgens een enquête van trouw het mooiste gebouw van nederland. Alberts en van huut kregen de opdracht voor het ontwerp na een competitie met zzop en architectenbureau klein. 23.08.2011 · achteraf gezien kun je zeggen dat het duo gebouw voor unstudio een betere kans is geweest... 23.08.2011 · achteraf gezien kun je zeggen dat het duo gebouw voor unstudio een betere kans is geweest.

File De Regenboogtrap Jpg Wikimedia Commons

De krant publiceerde tijdens de dag van de architectuur de uitkomsten. De krant publiceerde tijdens de dag van de architectuur de uitkomsten. Het dagblad organiseerde een verkiezing, waarbij zo'n 12.000 mensen een stem uitbrachten. Het kantoor van de gasunie staat aan de rand van groningen en is een landmark voor degene die de stad vanuit het zuiden of westen nadert. Het gasuniegebouw is een gebouw in het zuiden van groningen. Het gouw is ontworpen door architectenbureau alberts en van huut en is een goed voorbeeld van organische architectuur. 09.09.2021 · dit gebouw is in 2007 door trouw tot mooiste gebouw van nederland gekozen, een gebouw dat je dus echt niet mag missen wanneer je in groningen bent.. Het hoofdkantoor van de n.v.

Hal Gasunie Groningen 2 Foto Van Amelingsmith Zoom Nl

Het gasuniegebouw is een gebouw in het zuiden van groningen.. Nederlandse gasunie in groningen is gebouwd volgens de uitgangspunten van de 'organische architectuur'. Het gouw is ontworpen door architectenbureau alberts en van huut en is een goed voorbeeld van organische architectuur.. De krant publiceerde tijdens de dag van de architectuur de uitkomsten.

Hoofdkantoor Gasunie Groningen Groningen Organische Architectuur Architectuur

Het complex bestaat uit twee torens, een hoge (92 m) en een lage (42 m), die in elkaar overlopen.. Een van de meest opvallende kenmerken van In het gebouw is de nederlandse gasunie gevestigd.

Gasunie Archieven Architectuurfotograaf Dirk Verwoerdarchitectuurfotograaf Dirk Verwoerd

Het bouwwerk wordt als een derde huid gezien. 23.08.2011 · achteraf gezien kun je zeggen dat het duo gebouw voor unstudio een betere kans is geweest. Het 87 meter hoge gebouw heeft twee vleugels van 17 verdiepingen. Het organische karakter van het ontwerp wordt weerspiegeld in het interieur van het gebouw, zelfs tot aan het specifiek ontworpen meubilair. The gasunie building is one of the most famous buildings in groningen.it was built as a headquarters for gasunie and was officially opened on 22 april 1994 by her majesty, queen beatrix of the netherlands.the building has 18 floors and is 89 metres (292 ft) high, which makes it the second tallest building in groningen after the martinitoren. Een van de meest opvallende kenmerken van Het bouwwerk wordt als een derde huid gezien. Het 87 meter hoge gebouw heeft twee vleugels van 17 verdiepingen.

Nederlandse Gasunie Groningen 111261 Emporis

De natuur is de voornaamste inspiratiebron van de architect... De krant publiceerde tijdens de dag van de architectuur de uitkomsten.. 09.09.2021 · dit gebouw is in 2007 door trouw tot mooiste gebouw van nederland gekozen, een gebouw dat je dus echt niet mag missen wanneer je in groningen bent.

Circulair Interieur Nederlandse Gasunie Groningen Door Vector I En Zwartwoud De Architect

09.09.2021 · dit gebouw is in 2007 door trouw tot mooiste gebouw van nederland gekozen, een gebouw dat je dus echt niet mag missen wanneer je in groningen bent. 22.06.2007 · hoofdkantoor gasunie mooiste gebouw van nederland het hoofdkantoor van de gasunie te groningen, van de architecten ton alberts en max van huut, is … De krant publiceerde tijdens de dag van de architectuur de uitkomsten. Nederlandse gasunie in groningen is gebouwd volgens de uitgangspunten van de 'organische architectuur'.. 23.08.2011 · achteraf gezien kun je zeggen dat het duo gebouw voor unstudio een betere kans is geweest.

Buurtvereniging Ecofeen Bezoekt Gasuniegebouw In Groningen Bakkeveen Nl

Het kantoor van de gasunie staat aan de rand van groningen en is een landmark voor degene die de stad vanuit het zuiden of westen nadert. De natuur is de voornaamste inspiratiebron van de architect. Nederlandse gasunie in groningen is gebouwd volgens de uitgangspunten van de 'organische architectuur'. Alberts en van huut kregen de opdracht voor het ontwerp na een competitie met zzop en architectenbureau klein. Een van de meest opvallende kenmerken van Het kantoor van de gasunie staat aan de rand van groningen en is een landmark voor degene die de stad vanuit het zuiden of westen nadert. Het bouwwerk wordt als een derde huid gezien. 09.09.2021 · dit gebouw is in 2007 door trouw tot mooiste gebouw van nederland gekozen, een gebouw dat je dus echt niet mag missen wanneer je in groningen bent.. De krant publiceerde tijdens de dag van de architectuur de uitkomsten.

Uitzicht Vanaf Het Dak Van Mercure Hotel Groningen Martiniplaza In Het Midden Van De Foto De Woontoren De Regentes Is Van Architect Abe Bonnema 1926 2001 Het Gebouw Met De Rode Baksteen Links

De natuur is de voornaamste inspiratiebron van de architect. 25.06.2007 · het gebouw van de gasunie in groningen is volgens een enquête van trouw het mooiste gebouw van nederland. Na de eigen huid en de tweede 'huid' van kleding, biedt een gebouw de mens een volgende beschermingslaag tegen de buitenwereld. Het gebouw is in 1994 gebouwd als hoofdkantoor voor de transportdivisie van gasunie. Het kantoor van de gasunie staat aan de rand van groningen en is een landmark voor degene die de stad vanuit het zuiden of westen nadert. Alberts en van huut kregen de opdracht voor het ontwerp na een competitie met zzop en architectenbureau klein. Het hoofdkantoor van de n.v. Het gouw is ontworpen door architectenbureau alberts en van huut en is een goed voorbeeld van organische architectuur. Het dagblad organiseerde een verkiezing, waarbij zo'n 12.000 mensen een stem uitbrachten.

Gasuniegebouw Instagram Posts Photos And Videos Picuki Com

De krant publiceerde tijdens de dag van de architectuur de uitkomsten. In het gebouw is de nederlandse gasunie gevestigd. De krant publiceerde tijdens de dag van de architectuur de uitkomsten. Het dagblad organiseerde een verkiezing, waarbij zo'n 12.000 mensen een stem uitbrachten. Het organische karakter van het ontwerp wordt weerspiegeld in het interieur van het gebouw, zelfs tot aan het specifiek ontworpen meubilair. Ondanks dat het gasuniegebouw een open karakter heeft, kent het gebouw ook een minder toegankelijk gedeelte: 25.06.2007 · het gebouw van de gasunie in groningen is volgens een enquête van trouw het mooiste gebouw van nederland. Nederlandse gasunie in groningen is gebouwd volgens de uitgangspunten van de 'organische architectuur'. Het kantoor van de gasunie staat aan de rand van groningen en is een landmark voor degene die de stad vanuit het zuiden of westen nadert.

Gasunie Gebouw Groningen Photo By Jan Kupers Groningen Gebouwen Architectuur

De krant publiceerde tijdens de dag van de architectuur de uitkomsten. Het gasuniegebouw is een gebouw in het zuiden van groningen. Het dagblad organiseerde een verkiezing, waarbij zo'n 12.000 mensen een stem uitbrachten. In het gebouw is de nederlandse gasunie gevestigd. Het hoofdkantoor van de n.v. 22.06.2007 · hoofdkantoor gasunie mooiste gebouw van nederland het hoofdkantoor van de gasunie te groningen, van de architecten ton alberts en max van huut, is …

Gasunie Gebouw Groningen Margriet Pr Flickr

25.06.2007 · het gebouw van de gasunie in groningen is volgens een enquête van trouw het mooiste gebouw van nederland... Het gasuniegebouw is een gebouw in het zuiden van groningen. Nederlandse gasunie in groningen is gebouwd volgens de uitgangspunten van de 'organische architectuur'. De natuur is de voornaamste inspiratiebron van de architect. Ondanks dat het gasuniegebouw een open karakter heeft, kent het gebouw ook een minder toegankelijk gedeelte:. Een van de meest opvallende kenmerken van

Het Hoofdkantoor Van De Nederlandse Gasunie In Groningen V Flickr

Het dagblad organiseerde een verkiezing, waarbij zo'n 12.000 mensen een stem uitbrachten... Het organische karakter van het ontwerp wordt weerspiegeld in het interieur van het gebouw, zelfs tot aan het specifiek ontworpen meubilair. De natuur is de voornaamste inspiratiebron van de architect. Het hoofdkantoor van de n.v. Het gasuniegebouw is een gebouw in het zuiden van groningen... The gasunie building is one of the most famous buildings in groningen.it was built as a headquarters for gasunie and was officially opened on 22 april 1994 by her majesty, queen beatrix of the netherlands.the building has 18 floors and is 89 metres (292 ft) high, which makes it the second tallest building in groningen after the martinitoren.

Organische Bouw Van Het Gasunie Kantoor In Groningen Creative Naturecreative Nature

In het gebouw is de nederlandse gasunie gevestigd. Een van de meest opvallende kenmerken van 09.09.2021 · dit gebouw is in 2007 door trouw tot mooiste gebouw van nederland gekozen, een gebouw dat je dus echt niet mag missen wanneer je in groningen bent. Het hoofdkantoor van de n.v. Het organische karakter van het ontwerp wordt weerspiegeld in het interieur van het gebouw, zelfs tot aan het specifiek ontworpen meubilair.

Gebouw Gasunie Mooiste Van Nederland Architectenweb Nl

Het gouw is ontworpen door architectenbureau alberts en van huut en is een goed voorbeeld van organische architectuur. Alberts en van huut kregen de opdracht voor het ontwerp na een competitie met zzop en architectenbureau klein. Het hoofdkantoor van de n.v. Het 87 meter hoge gebouw heeft twee vleugels van 17 verdiepingen. Een van de meest opvallende kenmerken van Het organische karakter van het ontwerp wordt weerspiegeld in het interieur van het gebouw, zelfs tot aan het specifiek ontworpen meubilair. Het complex bestaat uit twee torens, een hoge (92 m) en een lage (42 m), die in elkaar overlopen.

Groninger Museum In Groningen Door Alessandro Mendini De Architect

Het gouw is ontworpen door architectenbureau alberts en van huut en is een goed voorbeeld van organische architectuur... . In het gebouw is de nederlandse gasunie gevestigd.

Gasunie Gebouw Foto Van Groningen81 Architectuur Zoom Nl

Een van de meest opvallende kenmerken van.. In het gebouw is de nederlandse gasunie gevestigd. Het organische karakter van het ontwerp wordt weerspiegeld in het interieur van het gebouw, zelfs tot aan het specifiek ontworpen meubilair. The gasunie building is one of the most famous buildings in groningen.it was built as a headquarters for gasunie and was officially opened on 22 april 1994 by her majesty, queen beatrix of the netherlands.the building has 18 floors and is 89 metres (292 ft) high, which makes it the second tallest building in groningen after the martinitoren. Het gasuniegebouw is een gebouw in het zuiden van groningen. Het bouwwerk wordt als een derde huid gezien. Het gebouw is in 1994 gebouwd als hoofdkantoor voor de transportdivisie van gasunie. 22.06.2007 · hoofdkantoor gasunie mooiste gebouw van nederland het hoofdkantoor van de gasunie te groningen, van de architecten ton alberts en max van huut, is … De natuur is de voornaamste inspiratiebron van de architect.. Een van de meest opvallende kenmerken van

Gasuniegebouw Discover Groningen

Het dagblad organiseerde een verkiezing, waarbij zo'n 12.000 mensen een stem uitbrachten. Ondanks dat het gasuniegebouw een open karakter heeft, kent het gebouw ook een minder toegankelijk gedeelte: Alberts en van huut kregen de opdracht voor het ontwerp na een competitie met zzop en architectenbureau klein. Het 87 meter hoge gebouw heeft twee vleugels van 17 verdiepingen. Nederlandse gasunie in groningen is gebouwd volgens de uitgangspunten van de 'organische architectuur'. Na de eigen huid en de tweede 'huid' van kleding, biedt een gebouw de mens een volgende beschermingslaag tegen de buitenwereld. The gasunie building is one of the most famous buildings in groningen.it was built as a headquarters for gasunie and was officially opened on 22 april 1994 by her majesty, queen beatrix of the netherlands.the building has 18 floors and is 89 metres (292 ft) high, which makes it the second tallest building in groningen after the martinitoren. Het 87 meter hoge gebouw heeft twee vleugels van 17 verdiepingen.

Gasunie Groningen Het Gasuniegebouw Hoofdkantoor Van De N Flickr

Het gasuniegebouw is een gebouw in het zuiden van groningen. Alberts en van huut kregen de opdracht voor het ontwerp na een competitie met zzop en architectenbureau klein. Een van de meest opvallende kenmerken van Het dagblad organiseerde een verkiezing, waarbij zo'n 12.000 mensen een stem uitbrachten. Het 87 meter hoge gebouw heeft twee vleugels van 17 verdiepingen.. Een van de meest opvallende kenmerken van

Nederlandse Gasunie Groningen 111261 Emporis

Het organische karakter van het ontwerp wordt weerspiegeld in het interieur van het gebouw, zelfs tot aan het specifiek ontworpen meubilair... Na de eigen huid en de tweede 'huid' van kleding, biedt een gebouw de mens een volgende beschermingslaag tegen de buitenwereld. Een enorme verticale binnenstraat vormt het verbindende element tussen de verschillende verdiepingen. De natuur is de voornaamste inspiratiebron van de architect. Het organische karakter van het ontwerp wordt weerspiegeld in het interieur van het gebouw, zelfs tot aan het specifiek ontworpen meubilair. Een van de meest opvallende kenmerken van In het gebouw is de nederlandse gasunie gevestigd. Het 87 meter hoge gebouw heeft twee vleugels van 17 verdiepingen. 22.06.2007 · hoofdkantoor gasunie mooiste gebouw van nederland het hoofdkantoor van de gasunie te groningen, van de architecten ton alberts en max van huut, is … 22.06.2007 · hoofdkantoor gasunie mooiste gebouw van nederland het hoofdkantoor van de gasunie te groningen, van de architecten ton alberts en max van huut, is …

Gebouw Groninger Museum

Het bouwwerk wordt als een derde huid gezien. In het gebouw is de nederlandse gasunie gevestigd. Een van de meest opvallende kenmerken van 25.06.2007 · het gebouw van de gasunie in groningen is volgens een enquête van trouw het mooiste gebouw van nederland. Het bouwwerk wordt als een derde huid gezien. 23.08.2011 · achteraf gezien kun je zeggen dat het duo gebouw voor unstudio een betere kans is geweest. Het gebouw is in 1994 gebouwd als hoofdkantoor voor de transportdivisie van gasunie. Het 87 meter hoge gebouw heeft twee vleugels van 17 verdiepingen. Het gasuniegebouw is een gebouw in het zuiden van groningen. Het gouw is ontworpen door architectenbureau alberts en van huut en is een goed voorbeeld van organische architectuur. De krant publiceerde tijdens de dag van de architectuur de uitkomsten.. Het hoofdkantoor van de n.v.

Gasunie Building Groningen The Gasunie Building Is One Of Flickr

In het gebouw is de nederlandse gasunie gevestigd. Het gouw is ontworpen door architectenbureau alberts en van huut en is een goed voorbeeld van organische architectuur. Het bouwwerk wordt als een derde huid gezien. Nederlandse gasunie in groningen is gebouwd volgens de uitgangspunten van de 'organische architectuur'. Het dagblad organiseerde een verkiezing, waarbij zo'n 12.000 mensen een stem uitbrachten.. Het gasuniegebouw is een gebouw in het zuiden van groningen.

Over Mountain Offices Mountain Offices Bunnik

Een enorme verticale binnenstraat vormt het verbindende element tussen de verschillende verdiepingen.. Het hoofdkantoor van de n.v... 25.06.2007 · het gebouw van de gasunie in groningen is volgens een enquête van trouw het mooiste gebouw van nederland.

Groningen Design High Resolution Stock Photography And Images Alamy

Het gasuniegebouw is een gebouw in het zuiden van groningen.. Het gasuniegebouw is een gebouw in het zuiden van groningen. Het bouwwerk wordt als een derde huid gezien. Het 87 meter hoge gebouw heeft twee vleugels van 17 verdiepingen. Na de eigen huid en de tweede 'huid' van kleding, biedt een gebouw de mens een volgende beschermingslaag tegen de buitenwereld. Ondanks dat het gasuniegebouw een open karakter heeft, kent het gebouw ook een minder toegankelijk gedeelte: Het organische karakter van het ontwerp wordt weerspiegeld in het interieur van het gebouw, zelfs tot aan het specifiek ontworpen meubilair... 09.09.2021 · dit gebouw is in 2007 door trouw tot mooiste gebouw van nederland gekozen, een gebouw dat je dus echt niet mag missen wanneer je in groningen bent.

Hoofdkantoor Gasunie Groningen Alberts En Van Huut Architectuurgids

Na de eigen huid en de tweede 'huid' van kleding, biedt een gebouw de mens een volgende beschermingslaag tegen de buitenwereld.. 25.06.2007 · het gebouw van de gasunie in groningen is volgens een enquête van trouw het mooiste gebouw van nederland. 09.09.2021 · dit gebouw is in 2007 door trouw tot mooiste gebouw van nederland gekozen, een gebouw dat je dus echt niet mag missen wanneer je in groningen bent. Ondanks dat het gasuniegebouw een open karakter heeft, kent het gebouw ook een minder toegankelijk gedeelte: Het kantoor van de gasunie staat aan de rand van groningen en is een landmark voor degene die de stad vanuit het zuiden of westen nadert. Het organische karakter van het ontwerp wordt weerspiegeld in het interieur van het gebouw, zelfs tot aan het specifiek ontworpen meubilair. Ondanks dat het gasuniegebouw een open karakter heeft, kent het gebouw ook een minder toegankelijk gedeelte:

Living Architecture By Alberts Van Huut Home Facebook

De natuur is de voornaamste inspiratiebron van de architect.. .. Het dagblad organiseerde een verkiezing, waarbij zo'n 12.000 mensen een stem uitbrachten.

Het Hoofdkantoor Van De Nederlandse Gasunie In Groningen V Flickr

Het dagblad organiseerde een verkiezing, waarbij zo'n 12.000 mensen een stem uitbrachten. Ondanks dat het gasuniegebouw een open karakter heeft, kent het gebouw ook een minder toegankelijk gedeelte: Een van de meest opvallende kenmerken van Het gasuniegebouw is een gebouw in het zuiden van groningen. Het kantoor van de gasunie staat aan de rand van groningen en is een landmark voor degene die de stad vanuit het zuiden of westen nadert. In het gebouw is de nederlandse gasunie gevestigd. 22.06.2007 · hoofdkantoor gasunie mooiste gebouw van nederland het hoofdkantoor van de gasunie te groningen, van de architecten ton alberts en max van huut, is … Het 87 meter hoge gebouw heeft twee vleugels van 17 verdiepingen. Het gebouw is in 1994 gebouwd als hoofdkantoor voor de transportdivisie van gasunie. Het complex bestaat uit twee torens, een hoge (92 m) en een lage (42 m), die in elkaar overlopen. Het organische karakter van het ontwerp wordt weerspiegeld in het interieur van het gebouw, zelfs tot aan het specifiek ontworpen meubilair. Ondanks dat het gasuniegebouw een open karakter heeft, kent het gebouw ook een minder toegankelijk gedeelte:

Gasunie Gebouw Circus Belly Wien Groningen Stad The Neth Flickr

Het kantoor van de gasunie staat aan de rand van groningen en is een landmark voor degene die de stad vanuit het zuiden of westen nadert.. 23.08.2011 · achteraf gezien kun je zeggen dat het duo gebouw voor unstudio een betere kans is geweest. Het complex bestaat uit twee torens, een hoge (92 m) en een lage (42 m), die in elkaar overlopen. The gasunie building is one of the most famous buildings in groningen.it was built as a headquarters for gasunie and was officially opened on 22 april 1994 by her majesty, queen beatrix of the netherlands.the building has 18 floors and is 89 metres (292 ft) high, which makes it the second tallest building in groningen after the martinitoren. Het kantoor van de gasunie staat aan de rand van groningen en is een landmark voor degene die de stad vanuit het zuiden of westen nadert. Het dagblad organiseerde een verkiezing, waarbij zo'n 12.000 mensen een stem uitbrachten. Het 87 meter hoge gebouw heeft twee vleugels van 17 verdiepingen. Het gebouw is in 1994 gebouwd als hoofdkantoor voor de transportdivisie van gasunie... Het kantoor van de gasunie staat aan de rand van groningen en is een landmark voor degene die de stad vanuit het zuiden of westen nadert.

Gasunie Gebouw Images Stock Photos Vectors Shutterstock

In het gebouw is de nederlandse gasunie gevestigd. Een enorme verticale binnenstraat vormt het verbindende element tussen de verschillende verdiepingen. Het complex bestaat uit twee torens, een hoge (92 m) en een lage (42 m), die in elkaar overlopen. Een van de meest opvallende kenmerken van De natuur is de voornaamste inspiratiebron van de architect.. The gasunie building is one of the most famous buildings in groningen.it was built as a headquarters for gasunie and was officially opened on 22 april 1994 by her majesty, queen beatrix of the netherlands.the building has 18 floors and is 89 metres (292 ft) high, which makes it the second tallest building in groningen after the martinitoren.

Gebouw Groninger Museum

09.09.2021 · dit gebouw is in 2007 door trouw tot mooiste gebouw van nederland gekozen, een gebouw dat je dus echt niet mag missen wanneer je in groningen bent. De natuur is de voornaamste inspiratiebron van de architect. Het complex bestaat uit twee torens, een hoge (92 m) en een lage (42 m), die in elkaar overlopen... Het hoofdkantoor van de n.v.

Groningen Architecture University I Couldn T Shoot The Ot Flickr

Na de eigen huid en de tweede 'huid' van kleding, biedt een gebouw de mens een volgende beschermingslaag tegen de buitenwereld... Nederlandse gasunie in groningen is gebouwd volgens de uitgangspunten van de 'organische architectuur'. Alberts en van huut kregen de opdracht voor het ontwerp na een competitie met zzop en architectenbureau klein. Het 87 meter hoge gebouw heeft twee vleugels van 17 verdiepingen. 25.06.2007 · het gebouw van de gasunie in groningen is volgens een enquête van trouw het mooiste gebouw van nederland. Het bouwwerk wordt als een derde huid gezien. Het gouw is ontworpen door architectenbureau alberts en van huut en is een goed voorbeeld van organische architectuur. De natuur is de voornaamste inspiratiebron van de architect. 22.06.2007 · hoofdkantoor gasunie mooiste gebouw van nederland het hoofdkantoor van de gasunie te groningen, van de architecten ton alberts en max van huut, is … Het kantoor van de gasunie staat aan de rand van groningen en is een landmark voor degene die de stad vanuit het zuiden of westen nadert. Het gasuniegebouw is een gebouw in het zuiden van groningen. Het gouw is ontworpen door architectenbureau alberts en van huut en is een goed voorbeeld van organische architectuur.

Headquarters Dutch Gas Union Groningen Living Architecture

23.08.2011 · achteraf gezien kun je zeggen dat het duo gebouw voor unstudio een betere kans is geweest. Het gouw is ontworpen door architectenbureau alberts en van huut en is een goed voorbeeld van organische architectuur. De natuur is de voornaamste inspiratiebron van de architect. Het kantoor van de gasunie staat aan de rand van groningen en is een landmark voor degene die de stad vanuit het zuiden of westen nadert.. The gasunie building is one of the most famous buildings in groningen.it was built as a headquarters for gasunie and was officially opened on 22 april 1994 by her majesty, queen beatrix of the netherlands.the building has 18 floors and is 89 metres (292 ft) high, which makes it the second tallest building in groningen after the martinitoren.

Gebouw Gasunie Mooiste Van Nederland Architectenweb Nl

Het gasuniegebouw is een gebouw in het zuiden van groningen. Een van de meest opvallende kenmerken van Het bouwwerk wordt als een derde huid gezien. 09.09.2021 · dit gebouw is in 2007 door trouw tot mooiste gebouw van nederland gekozen, een gebouw dat je dus echt niet mag missen wanneer je in groningen bent. In het gebouw is de nederlandse gasunie gevestigd. Het hoofdkantoor van de n.v. Ondanks dat het gasuniegebouw een open karakter heeft, kent het gebouw ook een minder toegankelijk gedeelte: Ondanks dat het gasuniegebouw een open karakter heeft, kent het gebouw ook een minder toegankelijk gedeelte:

Nederlandse Gasunie Groningen 111261 Emporis

Het gasuniegebouw is een gebouw in het zuiden van groningen. . Een van de meest opvallende kenmerken van

De Moderne Nederlandse Bouw Van Gasunie In Groningen Redactionele Stock Afbeelding Image Of Modern Glas 53720699

25.06.2007 · het gebouw van de gasunie in groningen is volgens een enquête van trouw het mooiste gebouw van nederland... Na de eigen huid en de tweede 'huid' van kleding, biedt een gebouw de mens een volgende beschermingslaag tegen de buitenwereld.. Het dagblad organiseerde een verkiezing, waarbij zo'n 12.000 mensen een stem uitbrachten.

Circulair Interieur Nederlandse Gasunie Groningen Door Vector I En Zwartwoud De Architect

The gasunie building is one of the most famous buildings in groningen.it was built as a headquarters for gasunie and was officially opened on 22 april 1994 by her majesty, queen beatrix of the netherlands.the building has 18 floors and is 89 metres (292 ft) high, which makes it the second tallest building in groningen after the martinitoren. Het gasuniegebouw is een gebouw in het zuiden van groningen... Het hoofdkantoor van de n.v.

Gasunie Archieven Architectuurfotograaf Dirk Verwoerdarchitectuurfotograaf Dirk Verwoerd

De natuur is de voornaamste inspiratiebron van de architect. 09.09.2021 · dit gebouw is in 2007 door trouw tot mooiste gebouw van nederland gekozen, een gebouw dat je dus echt niet mag missen wanneer je in groningen bent. Alberts en van huut kregen de opdracht voor het ontwerp na een competitie met zzop en architectenbureau klein. Het hoofdkantoor van de n.v.

Directions To Gasunie News Archive University Of Groningen

Een van de meest opvallende kenmerken van.. Het complex bestaat uit twee torens, een hoge (92 m) en een lage (42 m), die in elkaar overlopen. Het hoofdkantoor van de n.v. 23.08.2011 · achteraf gezien kun je zeggen dat het duo gebouw voor unstudio een betere kans is geweest. Het gasuniegebouw is een gebouw in het zuiden van groningen. Het kantoor van de gasunie staat aan de rand van groningen en is een landmark voor degene die de stad vanuit het zuiden of westen nadert. De natuur is de voornaamste inspiratiebron van de architect. De krant publiceerde tijdens de dag van de architectuur de uitkomsten.

Het Nieuwe Wooncomplex La Liberte Van Dominique Perrault Architecture Parijs En Van Oving Architecten Co Architect Gezien Vanaf Het Dak Van Mercure Hotel Groningen Martiniplaza Mapio Net

09.09.2021 · dit gebouw is in 2007 door trouw tot mooiste gebouw van nederland gekozen, een gebouw dat je dus echt niet mag missen wanneer je in groningen bent. Het gouw is ontworpen door architectenbureau alberts en van huut en is een goed voorbeeld van organische architectuur. De natuur is de voornaamste inspiratiebron van de architect. 23.08.2011 · achteraf gezien kun je zeggen dat het duo gebouw voor unstudio een betere kans is geweest. In het gebouw is de nederlandse gasunie gevestigd. 22.06.2007 · hoofdkantoor gasunie mooiste gebouw van nederland het hoofdkantoor van de gasunie te groningen, van de architecten ton alberts en max van huut, is … Een van de meest opvallende kenmerken van Na de eigen huid en de tweede 'huid' van kleding, biedt een gebouw de mens een volgende beschermingslaag tegen de buitenwereld. The gasunie building is one of the most famous buildings in groningen.it was built as a headquarters for gasunie and was officially opened on 22 april 1994 by her majesty, queen beatrix of the netherlands.the building has 18 floors and is 89 metres (292 ft) high, which makes it the second tallest building in groningen after the martinitoren. 09.09.2021 · dit gebouw is in 2007 door trouw tot mooiste gebouw van nederland gekozen, een gebouw dat je dus echt niet mag missen wanneer je in groningen bent. Het kantoor van de gasunie staat aan de rand van groningen en is een landmark voor degene die de stad vanuit het zuiden of westen nadert. 09.09.2021 · dit gebouw is in 2007 door trouw tot mooiste gebouw van nederland gekozen, een gebouw dat je dus echt niet mag missen wanneer je in groningen bent.

Het Hoofdkantoor Van De Nederlandse Gasunie In Groningen V Flickr

Het organische karakter van het ontwerp wordt weerspiegeld in het interieur van het gebouw, zelfs tot aan het specifiek ontworpen meubilair. Een enorme verticale binnenstraat vormt het verbindende element tussen de verschillende verdiepingen. Het 87 meter hoge gebouw heeft twee vleugels van 17 verdiepingen. 22.06.2007 · hoofdkantoor gasunie mooiste gebouw van nederland het hoofdkantoor van de gasunie te groningen, van de architecten ton alberts en max van huut, is …. Nederlandse gasunie in groningen is gebouwd volgens de uitgangspunten van de 'organische architectuur'.

Gasunie Gebouw Groningen Margriet Pr Flickr

Nederlandse gasunie in groningen is gebouwd volgens de uitgangspunten van de 'organische architectuur'. 22.06.2007 · hoofdkantoor gasunie mooiste gebouw van nederland het hoofdkantoor van de gasunie te groningen, van de architecten ton alberts en max van huut, is … Een enorme verticale binnenstraat vormt het verbindende element tussen de verschillende verdiepingen. Het gouw is ontworpen door architectenbureau alberts en van huut en is een goed voorbeeld van organische architectuur. Alberts en van huut kregen de opdracht voor het ontwerp na een competitie met zzop en architectenbureau klein. Het gebouw is in 1994 gebouwd als hoofdkantoor voor de transportdivisie van gasunie. Het kantoor van de gasunie staat aan de rand van groningen en is een landmark voor degene die de stad vanuit het zuiden of westen nadert.

Architectuur Duo Kempkensberg Groningen Jodoc

Het organische karakter van het ontwerp wordt weerspiegeld in het interieur van het gebouw, zelfs tot aan het specifiek ontworpen meubilair. The gasunie building is one of the most famous buildings in groningen.it was built as a headquarters for gasunie and was officially opened on 22 april 1994 by her majesty, queen beatrix of the netherlands.the building has 18 floors and is 89 metres (292 ft) high, which makes it the second tallest building in groningen after the martinitoren. Alberts en van huut kregen de opdracht voor het ontwerp na een competitie met zzop en architectenbureau klein. Een van de meest opvallende kenmerken van

Buurtvereniging Ecofeen Bezoekt Gasuniegebouw In Groningen Bakkeveen Nl

Het kantoor van de gasunie staat aan de rand van groningen en is een landmark voor degene die de stad vanuit het zuiden of westen nadert. .. Nederlandse gasunie in groningen is gebouwd volgens de uitgangspunten van de 'organische architectuur'.

Gasuniegebouw Instagram Posts Photos And Videos Picuki Com

25.06.2007 · het gebouw van de gasunie in groningen is volgens een enquête van trouw het mooiste gebouw van nederland.. Het bouwwerk wordt als een derde huid gezien. 25.06.2007 · het gebouw van de gasunie in groningen is volgens een enquête van trouw het mooiste gebouw van nederland. Een van de meest opvallende kenmerken van Het 87 meter hoge gebouw heeft twee vleugels van 17 verdiepingen. 09.09.2021 · dit gebouw is in 2007 door trouw tot mooiste gebouw van nederland gekozen, een gebouw dat je dus echt niet mag missen wanneer je in groningen bent. Het gouw is ontworpen door architectenbureau alberts en van huut en is een goed voorbeeld van organische architectuur. Na de eigen huid en de tweede 'huid' van kleding, biedt een gebouw de mens een volgende beschermingslaag tegen de buitenwereld.

Gasunie Gebouw Groningen Fotografie Sjoukje

Het complex bestaat uit twee torens, een hoge (92 m) en een lage (42 m), die in elkaar overlopen.. In het gebouw is de nederlandse gasunie gevestigd. De krant publiceerde tijdens de dag van de architectuur de uitkomsten. Het kantoor van de gasunie staat aan de rand van groningen en is een landmark voor degene die de stad vanuit het zuiden of westen nadert. 09.09.2021 · dit gebouw is in 2007 door trouw tot mooiste gebouw van nederland gekozen, een gebouw dat je dus echt niet mag missen wanneer je in groningen bent. Het complex bestaat uit twee torens, een hoge (92 m) en een lage (42 m), die in elkaar overlopen... Het gebouw is in 1994 gebouwd als hoofdkantoor voor de transportdivisie van gasunie.

Het Gasunie Gebouw In Groningen Holland Stock Afbeelding Image Of Voorwerp Beroemd 186800215

Ondanks dat het gasuniegebouw een open karakter heeft, kent het gebouw ook een minder toegankelijk gedeelte:.. Het gasuniegebouw is een gebouw in het zuiden van groningen. Na de eigen huid en de tweede 'huid' van kleding, biedt een gebouw de mens een volgende beschermingslaag tegen de buitenwereld. Alberts en van huut kregen de opdracht voor het ontwerp na een competitie met zzop en architectenbureau klein. 25.06.2007 · het gebouw van de gasunie in groningen is volgens een enquête van trouw het mooiste gebouw van nederland. Het bouwwerk wordt als een derde huid gezien. De krant publiceerde tijdens de dag van de architectuur de uitkomsten. The gasunie building is one of the most famous buildings in groningen.it was built as a headquarters for gasunie and was officially opened on 22 april 1994 by her majesty, queen beatrix of the netherlands.the building has 18 floors and is 89 metres (292 ft) high, which makes it the second tallest building in groningen after the martinitoren. Het 87 meter hoge gebouw heeft twee vleugels van 17 verdiepingen. 22.06.2007 · hoofdkantoor gasunie mooiste gebouw van nederland het hoofdkantoor van de gasunie te groningen, van de architecten ton alberts en max van huut, is … Het kantoor van de gasunie staat aan de rand van groningen en is een landmark voor degene die de stad vanuit het zuiden of westen nadert.

Headquarters Dutch Gas Union Groningen Living Architecture

Het hoofdkantoor van de n.v. Het dagblad organiseerde een verkiezing, waarbij zo'n 12.000 mensen een stem uitbrachten. 23.08.2011 · achteraf gezien kun je zeggen dat het duo gebouw voor unstudio een betere kans is geweest. The gasunie building is one of the most famous buildings in groningen.it was built as a headquarters for gasunie and was officially opened on 22 april 1994 by her majesty, queen beatrix of the netherlands.the building has 18 floors and is 89 metres (292 ft) high, which makes it the second tallest building in groningen after the martinitoren. De krant publiceerde tijdens de dag van de architectuur de uitkomsten. Het gouw is ontworpen door architectenbureau alberts en van huut en is een goed voorbeeld van organische architectuur. Een van de meest opvallende kenmerken van Het gasuniegebouw is een gebouw in het zuiden van groningen.. 22.06.2007 · hoofdkantoor gasunie mooiste gebouw van nederland het hoofdkantoor van de gasunie te groningen, van de architecten ton alberts en max van huut, is …

Duisenberg Building Groningen 1417671 Emporis

In het gebouw is de nederlandse gasunie gevestigd. .. Het bouwwerk wordt als een derde huid gezien.

Headquarters Dutch Gas Union Groningen Living Architecture

Een van de meest opvallende kenmerken van De natuur is de voornaamste inspiratiebron van de architect. Een van de meest opvallende kenmerken van 09.09.2021 · dit gebouw is in 2007 door trouw tot mooiste gebouw van nederland gekozen, een gebouw dat je dus echt niet mag missen wanneer je in groningen bent. Het gebouw is in 1994 gebouwd als hoofdkantoor voor de transportdivisie van gasunie. Alberts en van huut kregen de opdracht voor het ontwerp na een competitie met zzop en architectenbureau klein. 22.06.2007 · hoofdkantoor gasunie mooiste gebouw van nederland het hoofdkantoor van de gasunie te groningen, van de architecten ton alberts en max van huut, is … The gasunie building is one of the most famous buildings in groningen.it was built as a headquarters for gasunie and was officially opened on 22 april 1994 by her majesty, queen beatrix of the netherlands.the building has 18 floors and is 89 metres (292 ft) high, which makes it the second tallest building in groningen after the martinitoren. Nederlandse gasunie in groningen is gebouwd volgens de uitgangspunten van de 'organische architectuur'.. Het hoofdkantoor van de n.v.

Organische Bouw Van Het Gasunie Kantoor In Groningen Creative Naturecreative Nature

Het bouwwerk wordt als een derde huid gezien... Het complex bestaat uit twee torens, een hoge (92 m) en een lage (42 m), die in elkaar overlopen. Nederlandse gasunie in groningen is gebouwd volgens de uitgangspunten van de 'organische architectuur'. Alberts en van huut kregen de opdracht voor het ontwerp na een competitie met zzop en architectenbureau klein. Het 87 meter hoge gebouw heeft twee vleugels van 17 verdiepingen. Het gebouw is in 1994 gebouwd als hoofdkantoor voor de transportdivisie van gasunie. Het gouw is ontworpen door architectenbureau alberts en van huut en is een goed voorbeeld van organische architectuur. Ondanks dat het gasuniegebouw een open karakter heeft, kent het gebouw ook een minder toegankelijk gedeelte: Het kantoor van de gasunie staat aan de rand van groningen en is een landmark voor degene die de stad vanuit het zuiden of westen nadert... Na de eigen huid en de tweede 'huid' van kleding, biedt een gebouw de mens een volgende beschermingslaag tegen de buitenwereld.

Architectuur Www Josiefoto Nl

Het gebouw is in 1994 gebouwd als hoofdkantoor voor de transportdivisie van gasunie... Een van de meest opvallende kenmerken van 23.08.2011 · achteraf gezien kun je zeggen dat het duo gebouw voor unstudio een betere kans is geweest. Het 87 meter hoge gebouw heeft twee vleugels van 17 verdiepingen. Het gasuniegebouw is een gebouw in het zuiden van groningen. 25.06.2007 · het gebouw van de gasunie in groningen is volgens een enquête van trouw het mooiste gebouw van nederland. De krant publiceerde tijdens de dag van de architectuur de uitkomsten. The gasunie building is one of the most famous buildings in groningen.it was built as a headquarters for gasunie and was officially opened on 22 april 1994 by her majesty, queen beatrix of the netherlands.the building has 18 floors and is 89 metres (292 ft) high, which makes it the second tallest building in groningen after the martinitoren.

Gasunie Headquarters Building Groningen Netherlands Stock Photo Alamy

23.08.2011 · achteraf gezien kun je zeggen dat het duo gebouw voor unstudio een betere kans is geweest... Het hoofdkantoor van de n.v. 25.06.2007 · het gebouw van de gasunie in groningen is volgens een enquête van trouw het mooiste gebouw van nederland. Het gouw is ontworpen door architectenbureau alberts en van huut en is een goed voorbeeld van organische architectuur. Alberts en van huut kregen de opdracht voor het ontwerp na een competitie met zzop en architectenbureau klein. Een van de meest opvallende kenmerken van. 09.09.2021 · dit gebouw is in 2007 door trouw tot mooiste gebouw van nederland gekozen, een gebouw dat je dus echt niet mag missen wanneer je in groningen bent.

Hoofdkantoor Gasunie Groningen Alberts En Van Huut Architectuurgids

Het gasuniegebouw is een gebouw in het zuiden van groningen. De natuur is de voornaamste inspiratiebron van de architect. The gasunie building is one of the most famous buildings in groningen.it was built as a headquarters for gasunie and was officially opened on 22 april 1994 by her majesty, queen beatrix of the netherlands.the building has 18 floors and is 89 metres (292 ft) high, which makes it the second tallest building in groningen after the martinitoren. In het gebouw is de nederlandse gasunie gevestigd. Het complex bestaat uit twee torens, een hoge (92 m) en een lage (42 m), die in elkaar overlopen. Een van de meest opvallende kenmerken van

Popular posts from this blog

Apple Tv Screensaver Wallpaper

142+ Bar Restaurant Floor Plan 3D Gratis

Max Koning Beeldend Kunstenaar